Béda révisi "Mesolitikum"

28 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (6), dimana → di mana)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
[[Gambar:Abri sous roche.jpg|thumb|300px|right|Abris sous roche imah di jaman mesolitikum]]
'''Mésolitikum''' nyaéta jaman [[batu]] pertengahan, anu di mana harita [[manusa]]geus mikawanoh [[tatanén]].<ref name="sumber1">{{id}}[http://alumnisejarah.ucoz.com/publ/1-1-0-1=id Tradisi Sejarah Masyarakat Indonesia] (diaksés tanggal 20 November 2011)</ref>
18.254

éditan