Titik: Béda antarrépisi

28 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
{{Refimprove|date=Pébruari 2016}}
 
20.027

éditan