Béda révisi "Obrolan:Bangkong héjo"

187 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
# Kategori ''Anura'' gentos ku ''Ranidae'' margi dumasar kasapukan kanggé kategori nu dianggo dina artikel sato/tutuwuhan dikawitan tina ngaran kulawargana.
Mung sakitu waé Kang {{gero|Dinototosugiarto}}. Hatur nuhun --[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 5 Séptémber 2017 13.28 (UTC)
::Haturan téh {{gero|A.R Dipusparaga}}, hoyong diparios deui.--[[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]] ([[Obrolan pamaké:Dinototosugiarto|sawala]]) 6 Séptémber 2017 06.33 (UTC)
3.150

éditan