Sumbangan tulisan ti Dinototosugiarto

Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

23 Méi 2022

1 April 2022

31 Maret 2022

29 Maret 2022

1 Maret 2022

24 Pébruari 2022

23 Pébruari 2022

22 Pébruari 2022

21 Pébruari 2022

20 Pébruari 2022

  • 18.0020 Pébruari 2022 18.00 béda juj +86 Jarong kembang landepTidak ada ringkasan suntingan ayeuna
  • 17.5820 Pébruari 2022 17.58 béda juj +2.341 A Jarong kembang landepNyieun kaca anyar {{Taxobox| color = lightgreen| name = Ki Hapit | image =Barleria prionitis 01.jpg| image_size = 250px| image_caption =| regnum = Plantae| divisio =Magnoliophyta| classis =Magnoliopsida| ordo = Scrophulariales| familia = Acanthaceae| genus =Barleria| species =Barleria prionitis L.| binomial =Solanum aculeatissimum| binomial_authority =| synonyms ={{Collapsible list|||}}}} '''Jarong kembang landep'''; ''Barleria prionitis L'' nyaéta hiji tutuwuhan anu asalna tina kulawarg...

19 Pébruari 2022

18 Pébruari 2022

16 Pébruari 2022

15 Pébruari 2022

14 Pébruari 2022

13 Pébruari 2022

12 Pébruari 2022

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).