Sumbangan tulisan ti Dinototosugiarto

Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

21 Juni 2022

20 Juni 2022

19 Juni 2022

23 Méi 2022

1 April 2022

31 Maret 2022

29 Maret 2022

1 Maret 2022

24 Pébruari 2022

23 Pébruari 2022

22 Pébruari 2022

21 Pébruari 2022

20 Pébruari 2022

  • 18.0020 Pébruari 2022 18.00 béda juj +86 Jarong kembang landepTidak ada ringkasan suntingan ayeuna
  • 17.5820 Pébruari 2022 17.58 béda juj +2.341 A Jarong kembang landepNyieun kaca anyar {{Taxobox| color = lightgreen| name = Ki Hapit | image =Barleria prionitis 01.jpg| image_size = 250px| image_caption =| regnum = Plantae| divisio =Magnoliophyta| classis =Magnoliopsida| ordo = Scrophulariales| familia = Acanthaceae| genus =Barleria| species =Barleria prionitis L.| binomial =Solanum aculeatissimum| binomial_authority =| synonyms ={{Collapsible list|||}}}} '''Jarong kembang landep'''; ''Barleria prionitis L'' nyaéta hiji tutuwuhan anu asalna tina kulawarg...

19 Pébruari 2022

18 Pébruari 2022

16 Pébruari 2022

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).