Buka ménu utama

Eusi

Wilujeng Sumping di Wikipedia!Édit

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Dinototosugiarto ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :


Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
ilhamkang (sawala) 3 Juli 2015 06.50 (UTC)

Diantos KontribusinaÉdit

Kang Dino, diantos pisan kontribusina di Wikipédia Basa Sunda. Urang haneutan ah. --ilhamkang (sawala) 3 Juli 2015 06.51 (UTC)

Di palih mana Jakartana?Édit

Kang Dino, linggih di mana di Jakartana? Abdi di Kebon Jeruk. --ilhamkang (sawala) 3 Juli 2015 07.17 (UTC)

Abdi mah di Kelapa Gading Jakarta Utara. Pami Kang Ilham, Pituin timanten?
Kawit mah ti Cianjur abdi téh. Dupi Akang, ti mana? --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2015 10.55 (UTC)

Abdi pituin ti Garut Kang...

Siplah!. btw, kanggo némbongkeun jatidiri dina kaca obrolan ieu, kantun ngetikkeun tanda ~~~~ (tidle opat kali). Ku kituna bakal muncul otomatis nami kang Dino dina obrolan. Salengkepna tingali Wikipedia:Kaca_obrolan. Cag. --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2015 11.39 (UTC)
Hatur nuhun Kang,...Dinototosugiarto (sawala) 4 Juli 2015 11.57 (UTC)

Fitur: WikifikasiÉdit

Kang Dino, kanggo numbukeun kecap supados tiasa diklik kana artikel nu sanésna, tiasa nganggo fasilitas wikifikasi. Cobi geura, tambihan deui wikifikasi kanggo artikel Épifit ieu. Cag. --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2015 15.44 (UTC)

Kategori ArtikelÉdit

Halo deui, Kang Dino. Artikel anu tos didamel saéna ditambihan kategori. Misalna kanggo artikel Bison dilebetkeun kana kategori sasatoan. Carana ku nambihan kode [[kategori:sasatoan]] di handapeun paragraf artikelna. Kategori diluyukeun sareng artikel anu didamelna. Kanggo panduan kategori mah, tingali kategori artikel anu tos didamel dina vérsi basa Indonesia (id:Bison), atanapi tina anu basa Inggris (en:Bison). Kategori tiasa didamel langkung ti hiji. Lajengkeun kang! Cag. --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2015 15.51 (UTC)

Muhun mangga...Hatur Nuhun Kang, kana perhatosana... Dinototosugiarto (sawala) 4 Juli 2015 21.28 (UTC)

Nambihan RujukanÉdit

Sampurasun Kang Dino,
Hatur nuhun pisan kana kontribusina dina WBS.
Niténan artikel-artikel Akang rupina mah rujukanana nganggé ti Wikipedia Bahasa Indonesia nya?
Saleresna Wikipédia basa sanés sapertos basa Indonésia, Inggris atanapi basa sanésna teu tiasa dianggé rujukan sacara langsung. Pami badé gé nganggo rujukan anu dianggo dina Wikipedia anu dirujuk.
Pituduh ngalebetkeun rujukan tiasa ditingal dina catetan suku
Cag ah. --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juli 2015 04.11 (UTC)

Rampés,... Sami-sami,... hatur nuhun. Muhun kin dicobian pami kitumah...Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2015 04.26 (UTC)

Sami-sami Kang, salam pangwanoh ti abdi sasami asgar ^_^ --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Juli 2015 14.09 (UTC)
Haturan Oge Néng.... Eum gening baraya wungkul... Lanjeng keun Néng Dinototosugiarto (sawala) 7 Juli 2015 05.06 (UTC)

BageaÉdit

Bagea, Kang Dino. Wilujeng nyerat di Wikipedia. Abdi nelah Kumincir, urang Garut, damel di Jakarta, bumen2 di Depok. Mangga dilajeng. --kumincir (sawala) 6 Juli 2015 06.19 (UTC)

Haturan oge Kang kumincir... Baraya Sami Asgar nya....Lanjeng ah...Dinototosugiarto (sawala) 6 Juli 2015 08.21 (UTC)

Hihi nepangkeun abdi ogé pun bojo mah ti Leuwigoong, lebetna ti Lélés ngalangkungan Cangkuang. Asgar kénéh sigana mah haha. Naa asa ku Asgar wungkul ieu téh --Tedi (sawala) 6 Agustus 2015 09.42 (UTC)

Haturan oge kang Tedi, katampi pisan pangwanohna.... Samentawis ieu rupina nuju di kepung ku Asgar ieu Wikisunda teh.... :-) pami nganggo basa lembur mah = dibajong. wios damoal matak weureu ieuh Kang... Lajeng ah.... Dinototosugiarto (sawala) 6 Agustus 2015 10.00 (UTC)

Teras ronjatkeun kaparigelan ngédit WikiÉdit

Sampurasun, kang Dino!
Katawisna aktif pisan ngadamelan artikel énggal. Beuki dieu beuki mahér waé ngditna. Sababaraha hal anu ku simkuring perhatoskeun dina artikel anu tos didamel ku kang Dino, aya kénéh kakiranganna. Diantawisna:

  • Kanggo ngarapihkeun daptar sumber cutatan tiasa ditambihan kode {{reflist}} supados daptar sumber rujukanna muncul kalayan merenah dina handapeun subseksi.
  • Artikel kedah dimimitian ku kecap anu sami sareng judul artikel, misalna artikel Thermoforming, mangka kecap bubukana kinten-kinten kieu Thermoforming nyaéta ....
  • Kanggo istilah asing, langkung merenah upami dimiringkeun (Italic).
  • Tingali sakedik parobahan anu didamel ku simkuring di dieu

Mugia ngabantos, Cag! --ilhamkang (sawala) 23 Agustus 2015 16.04 (UTC)


Rampés Kang,....

Ngeureuyeuh waé. Sasieureun sabeuyeuren manawi bahan katampi... Nuhun kana perhatosanna, Kin perkawis anu didugikeu diluhur. Sakedik-sakedik dilereskeun/review deui.

Ulah janten bosennya,.. :)

Cag.-- Dinototosugiarto (sawala) 24 Agustus 2015 15.16 (UTC)

Panulis Hébat!Édit

  BéntangWiki Panulis Hébat
Pamaké ieu diajénan lantaran aktif pisan nulis jeung nyieunan artikel-artikel dina jumlah nu pohara lobana. Ku sabab kontribusina anu gedé jeung jasa-jasana di Wikipedia, ieu pamaké luyu pikeun meunang pangajén sarta pantes narima sebutan Panulis Hébat Wikipedia. Wilujeng kang Dino, ti kaping 15 Juli 2015 dugi ka 30 Agustus 2015 sadérék tos ngadamel 42 atikel anyar. Mugia teras sumanget masihan kontribusi kana Wikipédia basa Sunda. ilhamkang (sawala) 31 Agustus 2015 10.40 (UTC)

Nuhun Kang, kanggo éta pangajén. Janten rampang reumpeung ieu téh..... Lajeng deui ah.Dinototosugiarto (sawala) 1 Séptémber 2015 13.04 (UTC)

Ilubiung dina PasanggiriÉdit

Kang Dino, kumaha damang?
Simkuring seja ngajakan akang kanggo ngiringan pasanggiri Wikipedia:Wiki_Sabanda. Sabari nyerat, lumayan aya hadiahna. Supados langkung umanget, hehe. Diantos nya partisipasina. --ilhamkang (sawala) 15 Séptémber 2015 00.18 (UTC)

Pamgésto Kang Ilham, dina danget ieu nuju aya dina panangtayunganNa. Teu acan wantun panginten pami ngiring pasanggiri, pami kutrat kotrétmah nya ngeureuyeuh waé. Hatur nuhun kana pangangken sareng pangajak Akang..., mugi-mugi diparengkeun waé dina waktosna. Dinototosugiarto (sawala) 15 Séptémber 2015 01.33 (UTC)


BagusÉdit

Kontribusi anda tentang artikel hewan dan tumbuhan di Wiki Sunda bagus. Saya ada artikel2 lain tumbuh2an, periksa saja kontribusi sy di Wiki Indonesia sama kontribusinya pak Wie 146. Nah, dari situ, ada baiknya coba terjemah. Wassalam. --Adi.akbartauhidin (sawala) 6 Pébruari 2016 14.02 (UTC)

Terimakasih, Adi.akbartauhidin atas saran dan perhatiannya. Wassalam....Dinototosugiarto (sawala) 6 Pébruari 2016 14.31 (UTC)

Bung, artikel id:Kacang kratok sdh sy tambahi. Sy usul, agar supaya artikel itu juga ditambah dan bulan depan itu saja jadikan artikel pilihan. Wassalam. Slmt siang. --Adi.akbartauhidin (sawala) 9 Maret 2016 07.24 (UTC)

Ok, coba saya lihat dahulu .... terimakasih atensinya... (sawala) Dinototosugiarto
Artikel Roay atanapi id:Kacang kratok lengkep eusina. Sigana urang ajukeun jadi artikel petingan bulan April ieu, Kang. Terima kasih Adi.akbartauhidin sudah mengusulkan juga. --ilhamkang (sawala) 10 April 2016 15.33 (UTC)
Satujuh! --kumincir (sawala) 11 April 2016 08.54 (UTC)

SangrayanÉdit

Abdi hoyong interwiki artikel Sangrayan ka bahasa lain nganggo wikidata, bahasa Indonesia na padanan nu sae naon? Menggoreng tanpa minyak? Aya kitu? 12 Juli 2016 08.22 (UTC)

Kitu ogé tiasa,... Atanapi "Memasak diatas wajan dengan tidak menggunakan minyak", panginten... Dinototosugiarto (sawala) 12 Juli 2016 14.14 (UTC)
snes dina basa Indonesia oge asa aya kecap sangray teh... Sopianwar (sawala) 13 Juli 2016 12.48 (UTC)

Konfirmasi Pamilon Wiki Sabanda IIÉdit

Haturan kang @Dinototosugiarto!
Kumargi tos kacumponan sawatara sarat daptar minangka pamilon Wiki Sabanda II:

  • Ngeusian form Wiki Sabanda   anggeus
  • Mibanda akun Wikipédia basa Sunda   anggeus
  • Mibanda kaca pamaké Wikipédia basas Sunda   anggeus

Ku kituna, anjeun tos tiasa langsung ngawitan nyerat sarta ngédit di Wikipédia minangka aktivitas saémbara Wiki Sabanda II. Saupamina aya patarosan ngeunaan naon baé, ulah asa-asa pikeun naroskeunana.
Cag! Hatur nuhun.--Uchup19 (SAB17)  18 April 2017 04.46 (UTC)

Pituduh NulisÉdit

Sampurasun, Kang Dino!
Kanggo nyerat nu langkung saé mangga tingali pituduh umumna di dieu. --ilhamkang (sawala) 10 Méi 2017 06.01 (UTC)

Haturan Kang ilhamkang, Nuhun Pisan kana perhatosana
Dinototosugiarto (sawala) 10 Méi 2017 06.49 (UTC)

Kamus SundaÉdit

Haturan kang Dino, margi tos nyumponan kana sarat 50 artikel, kang Dino tos kéngéng hak kanggé kamus Basa Sunda. Kanggo hadiahna badé dikintun ayeuna atanapi kin disakantenankeun di ahir?--Uchup19 (SAB17)  1 Agustus 2017 04.00 (UTC)

Haturan kang @Uchup19, mangga ngiringan waé kumaha saéna.--Dinototosugiarto (sawala) 3 Agustus 2017 05.49 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global surveyÉdit

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia surveyÉdit

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia surveyÉdit

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)

Kumaha damang?Édit

Kang Dino, lawas tilawas teu tepang nya. Kumaha damang atuh? Reueus pisan ku leukeunna nambihan sareng nyarungsum artikel do SuWiki. --ilhamkang (sawala) 29 April 2019 10.51 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Dinototosugiarto".