Béda révisi "Jatiwaras, Tasikmalaya"

m
hapus kategori duplikat
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
m (hapus kategori duplikat)
 
}}
 
'''Jatiwaras''' nyaéta salah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Tasikmalaya]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]] , [[Indonésia]].
 
== Profil Pamaréntahan ==
=== Babagéan Administratif ===
 
=== Sajarah ===
 
== Profil Daérah ==
=== Wates Wilayah ===
 
=== Géografis ===
 
=== Démografi ===
 
=== Transportasi ===
 
== Poténsi ==
=== Pertanian ===
 
=== Perkebunan ===
 
=== Wisata ===
 
{{Kabupatén Tasikmalaya}}
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Kulon|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:{{PAGENAME}}| {{PAGENAME}}]]
2.038

éditan