Buka ménu utama

Jatiwaras, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia


Jatiwaras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Jatiwaras

Peta lokasi Kacamatan Jatiwaras
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Eusi

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit