Béda révisi "Tepas"

Taya parobahan ukuran ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
<!--hambalan2b--><hr>
[[Gambar:Text-x-generic with pencil-2.svg|30px]]'''Artikel nu dipikabutuh'''<br>
Réa kénéh [[Husus:KacaDiteang|artikel anu dipikabutuh]] dina Wikipédia téh. Hayu babarengan ngalengkepan artikel anu ditataan dina daptar ieu daptar di handap:
{{Portal:Panglawungan/Artikel_nu_dipikabutuh}}
<!--ahir hambalan2b-->