Béda révisi "Kaswari"

150 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| subdivision = [[Casuarius]]{{br}}
}}
'''Kaswari''' mangrupakeun manuk nu miboga ngaran ilmiah Casuarius nu masih kagolong dina kelompok jenis manuk nu teu bisa hiber.<ref name=":0">{{Cite web|url=http://www.faunadanflora.com/spesies-kasuari-burung-paling-berbahaya-di-dunia/|title=3 Spesies Kasuari, Burung Paling Berbahaya di Dunia – Flora dan Fauna|website=www.faunadanflora.com|language=en-US|accessdate=2017-12-21}}</ref> Manuk kaswari mangrupakeun jenis manuk nu kiwari kaancam punah. <ref name=":0" />Kusabab rusakna lingkungan tempat hirupna kaswari.<ref name=":0" /> Kaswari téh jadi fauna has nu jadi ciri Provisi Papua Kulon'''. <ref name=":0" />''' Kalumangsungan hirup manuk kaswari ditangtayungan ku undang-undang, pikeun nyingkahan sagala kamungkinan nu ngabalukarkeun tumpurna ieu [[spesies]].
 
== Deskripsi sarta ciri Kaswari ==
1.718

éditan