Béda révisi "Jeruk Keprok"

16 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Mariksa artikel
(Nyieun kaca anyar '''Jeruk Keprok''' nyaéta jeruk anu tumuwuh didaérah tropis jeung subtropis. Tangkalna leuwih leutik tibatan tangkal jeruk dina umumna, Kaasup jana wanda tutuwuhan anu miboga...)
 
(Mariksa artikel)
'''Jeruk Keprok''' nyaéta jeruk anu tumuwuh didaérah tropis jeung subtropis.{{Fact}} Tangkalna leuwih leutik tibatan tangkal jeruk dina umumna, Kaasup jana wanda tutuwuhan anu miboga buah tapi euweuh sikian.{{Fact}}
 
[[Gambar:Jeruk-Keprok.jpg|pus|jmpl|Jeruk Keprok]]