Buka ménu utama

Assalamualaikum Téh @Jurnalisna hapunten pisan, upami badé nyerat dina kaca anyar waé. Ketik judul nu badé diserat dina kolom 'paluruh wikipedia palih luhur. Saupami beureum kénéh klik wé, teras klik jieun. Sumanget bu nyeratna. Hatur nuhun. Teu kénging dina kaca pamaké. Kaca pamaké éta mah kanggo biodata atanapi pertélaan idéntitas tétéh. Wassalamualaikum. --YogiYY (sawala) 8 Pébruari 2018 10.32 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Jurnalisna".