Béda révisi "Stasion Telagamurni"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| track = 2
| platform = Dua péron sisi nu jangkung
| othername = StasiunStasion Metland
}}
'''Stasion Telagamurni'''—disebut ogé '''Stasion Metland-Telaga Murni'''—nyaéta [[stasion karéta api]] kelas III/leutik anu perenahna di [[Telagamurni, Cikarang Barat, Bekasi|Telagamurni, Cikarang Barat]], [[Kabupatén Bekasi|Bekasi]]. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +18 méter ieu kaasup [[Daérah Operasi I Jakarta]] sarta direncanakeun bakal ngalayanan [[KRL Commuter Line]]. Stasion ini miboga dua jalur karéta api.
3.445

éditan