Info citakan

Ahmad Fauzi
Pamaké Wikipedia – Pamaké
Tanda tanganA2613 (sawala)
PagawéanMahasiswa
Golongan getihB
Kelahiran
Tempat lahirJawa Kulon, Flag of Indonésia Indonésia
Pribadi
KalangenanMaca jeung nulis
Kediaman
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
Pendidikan
UniversitasInstitut Teknologi Bandung
Kamandang hirup
AgamaIslam
Wikipedia basa Sunda
Wikipedia-logo-v2-su.png

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 60.912
Jumlah kaca 96.390
Jumlah berkas 545
Pamaké kadaptar 26.323
Kuncén 7

su.wikipedia.org
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
zh-1 该用户可以使用简单中文进行交流。
Téang Basa pamaké

Sim kuring kawitna lebet ti Wikipédia basa Indonésia ping 14 Juli 2015, mung gaduh minat ngamekarkeun Wikipédia Sunda. Sim kuring resep kana naon-naon ngeunaan karéta api.

Di taun 2015-2016, sim kuring kantos janten pamilon pasanggiri Wiki Sabanda, alhamdulillah sim kuring janten pinunjul katilu. Kiwari sim kuring kapapancénan janten kuncén dina ieu wiki.

Salian ti kagiatan daring, sim kuring ogé sok aktip dina kagiatan luring di Komunitas Wikimédia Indonésia di Bandung.

Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
 Thomas Couture (attr) Schwestern.jpg 
Pamaké ieu nya éta Anak cikal
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
  • 4 Agustus 2021 07.10Ybi Twins (Grup musik) (juj | édit) ‎[594 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Infobox musical artist|Name=Ybi Twins|Current_members=Agung Kembar|Origin=Bali|Genre=Alternative/Indie|Years_active=2021|Past_members=Agung Ari|Associated_acts=Agung Kembar|Instrument=Vokal|Label=Indiefy Records|Notable_instruments=Piano}} '''Ybi Twins''' mangrupikeun grup musik Alternative/Indie ti Indonésia.<ref>{{Cite web|url=https://www.deezer.com/us/artist/122887722|title=Ybi Twins|website=Deezer|language=en-US|accessdate=2021-08-04}}</ref> == Discography ==...) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 06.46You Cheating Me ? (lagu) (juj | édit) ‎[541 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Infobox Single|Name=YOU CHEATING ME ?|Artist=Agung Kembar|Album=YOU CHEATING ME ?|Format=mp3|Released=2021|Label=Indiefy Records|Genre=Pop|Writer=Agung Bagus|Producer=Agung Gede|Length=1 menit|Chronology=Agung Kembar|Last single="TELL ME"|This single=YOU CHEATING ME ?}} '''YOU CHEATING ME ?''' nyaéta Jomblo Agung Kembar dirilis dina 2021, anu nyaritakeun panghianatan cinta.<ref>{{Citation|title=YOU CHEATING ME ?|url=https://www.deezer.com/us/album/238691552|accessdate...) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 06.24Podcaster (juj | édit) ‎[342 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Podcaster''' Mangrupikeun istilah pikeun jalma anu damel di podcast siaran.<ref>{{Cite web|url=https://www.pramborsfm.com/entertainment/mau-jadi-podcaster-terkenal-ikut-prambors-podcastar|title=Mau Jadi Podcaster Terkenal? Ikut Prambors Podcastar!|website=pramborsfm|language=en|accessdate=2021-08-04}}</ref> == Rujukan == <references />) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 06.13YouTuber (juj | édit) ‎[473 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''YouTuber''', ogé dikenal salaku panyipta eusi YouTube, mangrupikeun jinis pidéo video anu nyiptakeun pidéo pikeun halaman wéb ngabagi video YouTube, sakapeung dirojong ku jaringan.<ref>{{Cite web|url=https://www.cermati.com/artikel/inilah-alasan-mengapa-youtuber-adalah-profesi-yang-menjanjikan|title=Inilah Alasan Mengapa Youtuber adalah Profesi yang Menjanjikan - Cermati.com|website=www.cermati.com|accessdate=2021-08-04}}</ref> == Rujukan == <references />) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 06.08Nate Diaz (juj | édit) ‎[464 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Nathan Donald Diaz''' mangrupikeun seniman bela diri campuran profesional Amérika, ayeuna asup ka Ultimate Fighting Championship<ref>{{Cite web|url=https://juara.bolasport.com/read/322791045/naik-ke-kelas-menengah-dustin-poirier-nate-diaz-sudah-menunggu|title=Naik ke Kelas Menengah Dustin Poirier! Nate Diaz Sudah Menunggu - Bolasport.com|last=Bolasport.com|website=juara.bolasport.com|language=id|accessdate=2021-08-04}}</ref>. == Rujukan == <references />) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 05.57Max Holloway (juj | édit) ‎[325 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Jerome Max Keli'i Holloway''' mangrupikeun seniman bela diri campuran propésional Amérika anu bersaing dina divisi kelas bulu tina Ultimate Fighting Championship.<ref>{{Cite web|url=https://www.sherdog.com/fighter/Max-Holloway-38671|title=Max|last=Sherdog.com|website=Sherdog|accessdate=2021-08-04}}</ref> == Rujukan ==) Tag: Édit visual
  • 4 Agustus 2021 05.51Kina (DJ) (juj | édit) ‎[374 bait]Jakakija (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Kina''' mangrupikeun DJ Italia anu dilahirkeun dina 18 Juni 1999<ref>{{Cite web|url=https://www.lirikterjemahan.id/2020/03/lirik-kina-can-we-kiss-forever-terjemahan.html|title=Lirik Kina - Can We Kiss Forever? dan Terjemahan Lagu|last=https://www.blogger.com/profile/04508548614248769339|website=LirikTerjemahan.id|language=in|accessdate=2021-08-04}}</ref> == Rujukan ==) Tag: Édit visual

Rencana/proyékÉdit

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepan artikel karéta api anu aya di Jawa Kulon   , lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Kulon   , lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Kulon, lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.
  • Mindahkeun sarta ngarobah artikel désa di Kabupatén Bandung Kulon sangkan luyu jeung kaayaan kiwari (loba artikel désa di Kab. Bandung Kulon anu masih kénéh Kab. Bandung)

Tingali ogéÉdit

BéntangWikiÉdit

  BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
  Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)