Buka ménu utama

Info citakan

Ahmad Fauzi
Pamaké Wikipedia – Pamaké
Tanda tanganA2613 (sawala)
PagawéanMurid
Golongan getihB
Kelahiran
Tanggal lahir26 Januari 2003 (Umur 16)
Tempat lahirBandung, Flag of Indonésia Indonésia
Pribadi
KalangenanMaca jeung nulis
Kediaman
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
Pendidikan
AtikanSMA
SD/MISD Negeri Nyalindung
SMP/MTsSMP Negeri 1 Nagrég
SMA/SMK/MASMA Negeri 1 Cicaléngka
Kamandang hirup
AgamaIslam
Surélékahmad26012003@gmail.com
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Téang Basa pamaké
Ahmad Fauzi, 2014

Ahmad Fauzi gumelar di Parijs van Java, 26 Januari 2003, kawitna lebet ti Wikipédia basa Indonésia ping 14 Juli 2015, mung gaduh minat ngamekarkeun wikipédia basa Sunda. Nyuprih élmu di SMA Negeri 1 Cicaléngka, kiwari simkuring kelas 10. Simkuring resep kana naon-naon ngeunaan karéta api.

Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
 Thomas Couture (attr) Schwestern.jpg 
Pamaké ieu nya éta Anak cikal

Rencana/proyékÉdit

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepan artikel karéta api anu aya di Jawa Kulon, lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Kulon, lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Kulon, lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.
  • Mindahkeun sarta ngarobah artikel désa di Kabupatén Bandung Kulon sangkan luyu jeung kaayaan kiwari (loba artikel désa di Kab. Bandung Kulon anu masih kénéh Kab. Bandung)

Tingali ogéÉdit

BéntangWikiÉdit

  BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
  Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)