Buka ménu utama

A2613

Geus aub 7 Agustus 2015

Info citakan

Ahmad Fauzi
Pamaké Wikipedia
Tanda tangan A2613 (sawala)
Pagawéan Murid
Golongan darah B
Kelahiran
Tanggal lahir 26 Januari 2003 (Umur 16)
Tempat lahir Bandung, Flag of Indonésia Indonésia
Pribadi
Kalangenan Maca jeung nulis
Kediaman
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Pendidikan
Atikan SMA
SD/MI SD Negeri Nyalindung
SMP/MTs SMP Negeri 1 Nagrég
SMA/SMK/MA SMA Negeri 1 Cicaléngka
Kamandang hirup
Agama Islam
Surélék ahmad26012003@gmail.com
Wikipedia:Babel
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Téang Basa pamaké
Ahmad Fauzi, 2014

Ahmad Fauzi lahir di Parijs van Java, 26 Januari 2003, awalna lebet ti Wikipédia basa Indonésia ping 14 Juli 2015, mung gaduh minat ngembangkeun wikipédia basa Sunda. Nimba élmu di SMA Negeri 1 Cicaléngka, kiwari simkuring kelas 10 (X). Simkuring resep kana naon-naon nu ngeunaan karéta api.

Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
 Thomas Couture (attr) Schwestern.jpg 
Pamaké ieu nya éta Anak cikal

Rencana/proyékÉdit

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepkeun artikel karéta api anu aya di Jawa Kulon, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Kulon, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Kulon, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.
  • Mindahkeun sarta ngarobah artikel désa di Kabupatén Bandung Kulon sangkan luyu jeung kaayaan kiwari (loba artikel désa di Kab. Bandung Kulon anu masih kénéh Kab. Bandung)

Tingali ogéÉdit

BéntangWikiÉdit

  BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
  Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)