Info citakan

Ahmad Fauzi
Pamaké Wikipedia – Pamaké
Tanda tanganA2613 (sawala)
PagawéanMahasiswa
Golongan getihB
Kelahiran
Tempat lahirJawa Kulon, Flag of Indonésia Indonésia
Pribadi
KalangenanMaca jeung nulis
Kediaman
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
Pendidikan
UniversitasInstitut Teknologi Bandung
Kamandang hirup
AgamaIslam
Wikipedia basa Sunda

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 61.627
Jumlah kaca 98.087
Jumlah berkas 537
Pamaké kadaptar 31.326
Kuncén 6

su.wikipedia.org
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
zh-1 该用户可以使用简单中文进行交流。
Téang Basa pamaké

Sim kuring kawitna lebet ti Wikipédia basa Indonésia ping 14 Juli 2015, mung gaduh minat ngamekarkeun Wikipédia Sunda. Sim kuring resep kana naon-naon ngeunaan karéta api.

Di taun 2015-2016, sim kuring kantos janten pamilon pasanggiri Wiki Sabanda, alhamdulillah sim kuring janten pinunjul katilu. Kiwari sim kuring kapapancénan janten kuncén dina ieu wiki.

Salian ti kagiatan daring, sim kuring ogé sok aktip dina kagiatan luring di Komunitas Wikimédia Indonésia di Bandung. Ayeuna sim kuring nyuprih élmu di Sekolah Ilmu dan Téknologi Hayati Institut Téknologi Bandung.

Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Pamaké ieu resep kana Géografi
Pamaké ieu resep kana ucing.
  
Pamaké ieu nya éta Anak cikal
Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
  • 29 Pébruari 2024 15.15Masjidilaqsa (juj | édit) ‎[3.930 bait]Syahira Rizkia (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Masjid Al Aqsa''' nyaéta komplék di Yerusalem anu ngawengku Jami' Al-Aqsa (wangunan kubah biru), Dome of the Rock (wangunan kubah emas), jeung rupa-rupa situs séjénna. Tina jihat Muslim, ieu tempat miboga harti husus sabab dianggap tempat dijungjungna Nabi Muhammad ka Sidratul Muntaha dina mangsa Isra Mikraj, sanggeus saméméhna dibawa ti Masjidil Haram di Mekah. Sajaba ti éta, Masjidil Aqsa jadi kiblat pikeun generasi awal umat Islam salila tujuh belas bulan sang...) Tag: Édit visual
  • 29 Pébruari 2024 15.05Jabal Rahmah (juj | édit) ‎[4.949 bait]Syahira Rizkia (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Jabal Rahmah''' anu aya di Arafah, Mekah, Arab Saudi, nyaéta hiji pasir anu miboga signifikansi sajarah anu gedé dina agama Islam. Dina basa Arab, Jabal Rahmah hartina "Bukit Cinta". Numutkeun tradisi Islam, ieu bukit dianggap tempat Nabi Adam sareng Hawa ngahiji saatos diusir ti surga. Jabal Rahmah nyaksian tempat du'a nyuhunkeun pangampura ka Allah SWT sarta dihijikeun deui saatos ngalaman pangbuangan. Ku kituna, ieu bukit miboga harti simbolis minangka lambang karu...) Tag: Édit visual
  • 29 Pébruari 2024 15.01Wadi Usfan (juj | édit) ‎[2.838 bait]Syahira Rizkia (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Wadi Usfan''', anu hartosna lebak di gurun tanpa pituduh, namina kusabab aliran cai anu henteu teratur. Sacara étimologis, Usfan asalna tina kecap 'asafa al-mafazah anu hartina leungit di gurun, nunjukkeun yén wewengkon ieu diliwatan tanpa arah atawa tujuan anu jelas. Awas diperlukeun ku kituna teu leungit di wewengkon ieu. Lokasi ieu katelah Usfan kusabab aliran cai anu henteu teratur, ayana antara al-Juhfah sareng Makkah Al-Mukarramah. Alloh SWT. ngutus para Nabi j...) Tag: Édit visual
  • 14 Pébruari 2024 13.02GMA Network, Inc. (juj | édit) ‎[692 bait]FrederickEvans (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar thumbnail '''GMA Network, Inc.''' nyaéta perusahaan média Filipina anu kantor pusatna di Kota Quezon. Diadegkeun dina 1950 ku Robert Stewart.<ref>{{cite web|title=Corporate Profile|url=https://www.gmanetwork.com/corporate/about/overview|website=gmanetwork.com|accessdate=2023-05-21}}</ref> Pausahaan ngoperasikeun sababaraha stasiun radio jeung televisi di Filipina, ka...)
  • 14 Pébruari 2024 12.58ABS-CBN Corporation (juj | édit) ‎[705 bait]FrederickEvans (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar thumbnail '''ABS-CBN Corporation''' nyaéta perusahaan média Filipina anu kantor pusatna di Kota Quezon. Éta mangrupikeun konglomerat hiburan sareng média panggedéna di Filipina.<ref>{{tīmekļa atsauce|title=Company History|url=https://www.abs-cbn.com/who-we-are/our-story|website=abs-cbn.com|accessdate=2023-05-25}}</ref> Pausahaan ieu diadegkeun dina 1946 salaku Bolinao Electronics Corporation (BEC). Éta dibentuk ku ngahiji...)
  • 12 Pébruari 2024 10.06Aamir Khan (juj | édit) ‎[1.588 bait]2405:8180:801:a02a:200b:535:6589:8acd (obrolan) (Nyieun kaca anyar {{Infobox actor | name = Aamir Khan | birth name = Aamir Khan | birth date = {{birth date and age|1965|3|14|df=yes}} | birth place = Mumbai,India) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
  • 10 Pébruari 2024 02.50Prostetik (juj | édit) ‎[447 bait]101.255.119.30 (obrolan) (kaki palsu , oleh https://ortopro.co.id/) Tag: Édit visual

Rencana/proyék édit

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepan artikel karéta api anu aya di Jawa Kulon   , lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Kulon   , lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepan artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Kulon, lamun bisa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.
  • Mindahkeun sarta ngarobah artikel désa di Kabupatén Bandung Kulon sangkan luyu jeung kaayaan kiwari (loba artikel désa di Kab. Bandung Kulon anu masih kénéh Kab. Bandung)

Tingali ogé édit

BéntangWiki édit

  BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
  Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)