Béda révisi "Barudak Héjo ti Woolpit"

2 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh (2), tahun → taun)
m
Tag: Suntingan sumber 2017
 
== Rujukan ==
{{reflist|2}}
 
== Sumber ==
2

éditan