Béda révisi "Luksemburg"

37 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
Gambar Great_coat_of_arms_of_Luxembourg.svg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jcb
(clean up using AWB)
(Gambar Great_coat_of_arms_of_Luxembourg.svg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jcb)
 
|common_name = Kadipatén Luksemburg
|image_flag = Flag of Luxembourg.svg
|image_coat = Great coat of arms of Luxembourg.svg
|image_map = LocationLuxembourg.png
|national_motto = Mir wëlle bleiwe wat mir sinn{{br}}([[Basa Luxemburg|Luxemburg]]: "Kuring hayang tetep aya di mana kuring ayeuna")
1.626

éditan