Kalimah: Béda antarrépisi

121 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
 
==Kalimah Tanpagawéan (nonverbal)==
Kalimah tanpagawéan atawa kalimah nonvérbal nyaéta kalimah anu caritaanana lain kecap pagawéan atawa lain vérba. Nu kaasup kalimah tanpagawéan téh nya éta kalimah barang (nominal), kalimah sipat (adjéktiva), kalimah bilangan (numeral), jeung kalimah pangantét (préposisional). Ieu di handap dipedar hiji-hijina <ref name= Tata Basa Sunda Kiwari>Sudaryat, spk. (2011). ''Tata Basa Sunda Kiwari''. Bandung: Yrama Widya, kc. 258</ref>.
 
=== Kalimah [[Barang]] (''Nomina'') ===
1.853

éditan