Buka ménu utama
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké
Yogi Yogaswara Yanuariska
Wikipédia
Katerangan lian
Gumelar 17 Januari, 1993
Ciamis, Jawa Barat

YogiYY ngaran lengkepna Yogi Yogaswara Yanuariska. Pituin Ciamis nganjrek di Kacamatan Majalaya, Kabupatén Bandung. Resep nulis jeung ngulik téknologi. Wilujeng tepang dina pakalangan literasi Sunda! Kuliah S1 di Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah UPI Bandung. Nuluykeun S2 di Pendidikan Bahasa jeung Budaya Sunda UPI Bandung.

Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"