Buka ménu utama

Eusi

Narjamahkeun ayat Quran sareng HaditsÉdit

sampurasun kang @YogiYY, Pami narjahamkeun ayat quran sareng hadits kumaha nya? soalna kan sok benten gening bahasana tina quran sareng hadits mah. Abdi bingung manawi akang tiasa masihan pijalaneun kangge artikel abdi nu judulna riba. Hatur nuhun --Uzi herang (sawala) 5 Pébruari 2018 01.12 (UTC)

Kang @Uzi herang, saéstuna mah perkara narjamahkeun harti tina basa Arab mah sah-sah waé asal ulah ka luar tina kontéks kalimahna, éta nu beuratna mah. Lamun akang terang aya al-quran sareng tafsir tarjamahan basa Sunda kénging Yus Rusyana coverna beureum mung pangaosna awis. Jaba dugi ka ayeuna abdi can mendak anu softfilena. Solusi saayeunaeun mah tos wé ku basa Indonesia. Tah engké saatos saémbara urang édit tina nu tos janten babonna nu disebatkeun ku abdi di luhur. Ké abdi urang milarian sareng tataros heula bilih aya nu pdf-na. Sumanget kang nyeratna. Saémbarana diperpanjang dugi ping 15 Pébruari 2018. --YogiYY (sawala) 5 Pébruari 2018 04.13 (UTC)
Muhun atuh pami kitu mah, abdi ge beuratna teh di dinya da bilih lepat narjamahkeun konteksna. Hatur nuhun Kang @YogiYY kana informasina --Uzi herang (sawala) 5 Pébruari 2018 10.21 (UTC)
Siap kang sawangsulna. --YogiYY (sawala) 5 Pébruari 2018 11.59 (UTC)

2500 kecap teh sakumahaÉdit

Punten Kang, pami patokan 2500 kecap teh sami sareng 2500 kecap dina word? --Uzi herang (sawala) 12 Pébruari 2018 10.03 (UTC)

Idealna mah kitu kang. --YogiYY (sawala) 12 Pébruari 2018 11.03 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global surveyÉdit

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia surveyÉdit

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia surveyÉdit

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)

Citakan pamaké WikiLatihÉdit

Kieu kang nya?
{{Pamilon WikiLatih|Muhammadiyah Kuningan|25 April 2018}}

  Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Muhammadiyah Kuningan nu lumangsung ping 25 April 2018.


--Uchup19 (SAB17)  23 April 2018 12.12 (UTC)

Sipp Nuhun pisan kang.--YogiYY (sawala) 23 April 2018 12.18 (UTC)
Balik deui ka kaca pamaké "YogiYY".