Béda révisi "Babad Sumedang"

427 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
+ref
m
(+ref)
}}
 
'''''Babad Sumedang''''' (éjahan heubeul: ''Babad Soemedang'') nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya [[R.A.A. Martanagara]].<ref>{{Cite book|title=Empat Sastrawan Sunda Lama|url=https://books.google.co.id/books?id=8AbTCgAAQBAJ&pg=PA85&dq=babad+sumedang&hl=id&sa=X&ved=0ahUKEwj6ubmNraPoAhUhmeYKHQGAA_8QuwUIRzAD#v=onepage&q=babad%20sumedang&f=false|publisher=Direktorat Jenderal Kebudayaan|date=1994-01-01|language=id|first=Edi S.|last=Ekadjati|first2=A. Sobana|last2=Hardjasaputra|first3=Ade Kosmaya|last3=Anggawisastra|first4=Aam|last4=Masduki}}</ref> Ieu buku munggaran medal taun [[1921]] dina wangun citak ku penerbit [[Log. Fa Vrus]] di Weltevreden.
 
== Dicutat tina ==
894

éditan