Béda révisi "Stasion Sukabumi"

54 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
* [[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]], jurusan [[Stasion Cianjur|Cianjur]] (lokal ékonomi AC)
 
== Jadwal karétakereta api ==
Ieu jadwal karétakereta api panumpang anu eureun di Stasion Sukabumi '''per 1 AprilDésémber 20172019 (dumasar kanaGapéka Gapeka 20172019)'''.
{| class="wikitable sortable"
|-
! No. KA !! KA !! Jurusan !! Kelas !! DatangNepi !! BerangkatIndit
|-
|389 221 || [[Karéta api Pangrango|Pangrango]] || [[Stasion Palédang|Bogor Palédang (PLG)]] || Éksekutip jeung& Ékonomi AC || - ||05.15
|-
| 498 ||[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]] || [[Stasion Ciranjang|Ciranjang (CRJ)]] || Lokal Ékonomi || - ||05.45
|456
| rowspan="2" |[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]]
|[[Stasion Cianjur|Cianjur (CJ)]]
| rowspan="2" |Lokal Ékonomi AC||-||05.45
|-
| 222 ||[[Karéta api Pangrango|Pangrango]]|| rowspan="2" |'''Sukabumi (SI)'''
|455
|Eksekutif rowspan="2"& |'''SukabumiEkonomi (SI)'''||09.4054|| -
|-
| rowspan="2"497 ||[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]]|| Lokal Ékonomi ||10.20|| -
|390
|[[Karéta api Pangrango|Pangrango]]
|Éksekutip jeung Ékonomi AC||09.54||-
|-
| 225 ||[[Karéta api Pangrango|Pangrango]]||[[Stasion Palédang|Bogor Palédang (PLG)]]||Éksekutip & Ékonomi
|458
| -||10.25
|[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]]
| [[Stasion Cianjur|Cianjur (CJ)]]
|Lokal Ékonomi AC
|<nowiki>-</nowiki>||10.20
|-
|391|| rowspan="2"500 | |[[Karéta api PangrangoSiliwangi|PangrangoSiliwangi]] || [[Stasion PalédangCiranjang|Bogor PalédangCiranjang (PLGCRJ)]]|| Lokal Ékonomi || - ||10.55
| rowspan="2" |Éksekutip jeung Ékonomi AC||-||10.25
|-
|392 226 ||[[Karéta api Pangrango|Pangrango]]|| rowspan="2" |'''Sukabumi (SI)'''
|Éksekutip & Ékonomi ||15.1321|| -
|-
|457 499 ||[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]]|| Lokal Ékonomi ||15.40|| -
|Lokal Ékonomi AC
|15.15||-
|-
|393 229 || [[Karéta api Pangrango|Pangrango]]||[[Stasion Palédang|Bogor Palédang (PLG)]]||Éksekutip & Ékonomi
| - ||15.45
|[[Stasion Palédang|Bogor Palédang (PLG)]]
|Éksekutip jeung Ékonomi AC||-||15.45
|-
|460|| rowspan="2"502 ||[[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]]||[[Stasion Ciranjang|Ciranjang (CRJ)]]|| Lokal Ékonomi || - ||16.15
| [[Stasion Cianjur|Cianjur (CJ)]]
| rowspan="2" |Lokal Ékonomi AC
|<nowiki>-</nowiki>
|15.50
|-
|459 230 ||[[Karéta api Pangrango|Pangrango]]|| rowspan="2" |'''Sukabumi (SI)'''
|Éksekutip jeung& Ékonomi AC||0920.5441||-
|19.40||-
|-
|394 501 || [[Karéta api PangrangoSiliwangi|PangrangoSiliwangi]]|| Lokal Ékonomi ||20.50|| -
|Éksekutip jeung Ékonomi AC||20.36||-
|}
 
== Panorama ==
[[File:Si230215.jpg|jmpl|x300px|Foto panoramik péron Stasion Sukabumi.|pus]]
3.608

éditan