Béda révisi "Muriang"

357 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
tambahan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé (2) using AWB)
(tambahan)
'''Muriang''' mangrupa salah sahiji panyakit anu kaasup kana golongan panyakit hampang anu sering nyerang jalmi tanpa ningali waktu, tempat, jeung umur. '''Muriang''' ieu ogé mangrupa salah sahiji panyakit umum anu aya di kalangan masyarakat Indonesia. Muriang ieu bisa nyebabkeun ku sawatara hal tinangtu. '''Muriang''' ogé ngabogaan gejala- gejala tinangtu anu bisa urang tingali babarengan<ref>{{Cite news|url=https://halosehat.com/penyakit/gejala/penyebab-badan-meriang|title=4 Penyebab Badan Meriang - Gejala dan Pengobatan - HaloSehat|date=2016-04-19|newspaper=HaloSehat|language=id-ID|access-date=2017-10-20}}</ref>.
 
Sateuacan Hippocrates, muriang disebut boh kanaékan saleresna dina suhu awak, sareng panyakit anu aya hubunganana. Kusabab wanci Hippocrates, dokter mimiti ngabagi gejala muriang sareng panyakit.<ref>{{Cite web|url=https://coronavirusmap24.com/simptomy-koronavirusa-u-cheloveka|title=Katerangan Demam.|last=|first=|website=|publisher=|accessdate=}}</ref>
 
== Rujukan ==