Béda révisi "Paulo Gali"

172 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Paulo Domingos Gali da Costa Freitas''' atanapi katelah '''Gali Freitas''' mangrupikeun pamaén bal anu asalna ti Timor Leste sareng maén kanggo Lalenok United.
(Nyieun kaca anyar '''Paulo Domingos Gali da Costa Freitas''' atanapi katelah '''Gali Freitas''' mangrupikeun pamaén bal anu asalna ti Timor Leste sareng maén kanggo Lalenok United.)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)