Béda révisi "Ciamis, Ciamis"

4 bita dipupus ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
|propinsi=Jawa Kulon
}}
'''BanjarsariCiamis''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Ciamis]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
== Wates Wilayah ==
1.229

éditan