Béda révisi "Belut Moray"

2 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
Bot: Ngaganti Muraena_helena.2_-_Aquarium_Finisterrae.JPG ku Muraena_helena.002_-_Aquarium_Finisterrae.jpg
m (added Category:Lauk laut using HotCat)
(Bot: Ngaganti Muraena_helena.2_-_Aquarium_Finisterrae.JPG ku Muraena_helena.002_-_Aquarium_Finisterrae.jpg)
 
 
== Anatomi ==
[[Gambar:Muraena helena.2002 - Aquarium Finisterrae.JPGjpg|thumb|left|200px|''[[Muraena helena]]'' némbongkeun dedegan/morfologi ilaharna belut moray: bentuk anguilliform, euweuh cécépét gigir-an, sarta boga liang [[insang]] nu buleud.]]
[[Cécépét]] tonggong belut moray nyambung ti tungtung hulu nepi ka [[buntut]] jeung cécépét [[bujur]], nepi ka sabéngbatan mah mirip [[oray]]. [[Panon]]na leutik, tapi boga daya ambeu anu hadé pikeun ngadodoho mangsana.
<!--
1.667

éditan