Kaceprek: Béda antarrépisi

7 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
mTidak ada ringkasan suntingan
 
== Ciri mandiri ==
[[Tangkal]] wujud [[hérba]] ngarambat panjang bisa nepi ka, 1,5–5 [[méter|m]] panjangna. [[Daun]] tunggal, panjang cupatna 1–3&nbsp;cm, baruluan. Lambaran daun kabagi tilu, tungtungna rata sakapeung aya anu rérégéan tapi henteu pati atra katempo, kalayan tungtungna méncos, puhu daun wujudna jantung, 3,5-13 × 4,5–14&nbsp;cm.<ref name="Kaceprek1"/>
 
[[Kembang]] mibanda ''kelopak'' tambahan wujudna kawas daun anu mungkus 3 lambar, Gagang sari napel tina puhuna, jkitukitu deui jeung putikna. kaluar 3 wujudna ''ganda''. Buah buni loba sikina disimbutan kudaun ''pelindung'', buleud lonyod, 1,5–2&nbsp;cm, konéng dimana geus asak.
 
== Ékologi jeung kagunaan ==
3.161

éditan