Low-pass filter: Béda antarrépisi

139 bita ditambahkeun ,  8 bulan yang lalu
m
add cite
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo)
m (add cite)
 
[[Gambar:Low-pass filter.jpg|350px|Réspon frékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radianna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut [[Cutoff frequency|frékuénsi pamotong]] ([[cutoff frequency]]). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.<ref>{{Cite web|url=https://filterudara.my.id/|title=Bag Filter Indonesia|website=Titan Filter|language=id-ID|accessdate=2022-01-31}}</ref>
 
==Réspon impuls tina LPF==
1

éditan