Indramayu, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Indramayu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Indramayu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténIndramayu
Lega2.600±1 Kilométer pasagi
Pangeusi106.390 Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.15

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit

Tumbu KaluarÉdit

    Tingali ogé Indramayu, Indramayu di Wikivoyage