Buka ménu utama

Indramayu, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia


Indramayu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Indramayu

Peta lokasi Kacamatan Indramayu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega 2.600±1 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 106.390 Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

 

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari



 


Tumbu KaluarÉdit

    Tingali ogé Indramayu, Indramayu di Wikivoyage