Jason Clarke (gumelar di Winton, Queensland, Australia, 17 Juli 1969; umur 52 taun) mangrupikeun saurang aktor pilem sareng televisi Australia. Jason Clarke parantos maénkeun dina sababaraha séri tivi sareng anjeunna dipikanyaho salaku peranna salaku Tommy Caffee dina séri televisi Brotherhood (séri TV). Anjeunna meta salaku aktor dina pilem sapertos Death Race (2008), Public Enemies (2009),[2] Zero Dark Thirty (2013), White House Down (2013), Dawn of the Planet of the Apes (2014), Terminator Genisys (2015) jeung Everest (2015).

Jason Clarke
Jason Clarke, 2013
Gumelar17 Juli 1969 (1969-07-17) (yuswa 52)[1]
Winton, Queensland, Australia
PagawéanAktor
Taun aktip1995–ayeuna

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit