Jatinegara, Jakarta Wétan

kacamatan di kota Jakarta Timur, Indonèsia

Jatinegara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Jatinegara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
Lega10,64 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.75.03
Désa/kalurahan-