Jatirasa, Jatiasih, Bekasi

Jatirasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiasih, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatirasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanJatiasih