Jatiasih, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia

Jatiasih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Jatiasih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega22 Kilométer pasagi
Pangeusi222.105 (2020) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.09
Désa/kalurahan-