Jatisari, Jatiasih, Bekasi

Jatisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiasih, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanJatiasih