Buka ménu utama

Jembatan Besi, Tambora, Jakarta Barat

Jembatan Besi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Jembatan Besi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Tambora



Gnome-home.svg