Joe Biden

Wakil Présidén 47 Amérika Serikat
Joe Biden (2013)

Joseph Robinette Biden, Jr. (November 20, 1942) nyaéta Wakil Présidén Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg