Buka ménu utama
Citakan:NovemberCalendar2018
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

20 Nopémber nyaéta poé ka-324 dina sataun

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit