Jill Tracy Biden (née Jacobs, sabalumna Stevenson, gumelar 3 Juni 1951; umur 70 taun) nyaéta pendidik Amérika. Anjeunna kawin ka Wakil Présidén Amérika Serikat ka-47, Joe Biden, sareng nyaéta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti taun 2009 ka 2017.[1] juga salah satu pendiri program Book Buddies,[1][2] babarengan sareng ibu munggaran Michelle Obama.

Jill Biden
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
Masa jabatan
20 Januari 2009 – 20 Januari 2017
Présidén Barack Obama
Wakil Presiden Joe Biden
Saméméhna Lynne Cheney
Sanggeusna Karen Pence
Katerangan lian
Gumelar Jill Tracy Jacobs
3 Juni 1951 (1951-06-03) (yuswa 70)
Hammonton, New Jersey, Amerika Serikat
Partéy pulitik Demokrat
Pameget/istri Bill Stevenson (1970–1976)
Joe Biden (1977–aywuna)
Murangkalih Ashley (bareng Biden)
Alma mater Universitas Delaware,
Newark
(BA, EdD)
Universitas West Chester (MEd)
Universitas Villanova (MA)
Tanda tangan

RujukanÉdit

  1. a b "Dr. Jill Biden". whitehouse.gov. 
  2. "Joining Forces – USO". joiningforces.uso.org. 

Tumbu luarÉdit

 
Gelar kehormatan
Saméméhna
Lynne Cheney
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
2009–2017
Sanggeusna
Karen Pence