Jombang, Cilegon

kacamatan di kota Cilegon, Indonèsia

Jombang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Jombang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaCilegon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.72.05
Désa/kalurahan-

Citakan:Jombang, Cilegon