Jrakahpayung, Tulis, Batang

Jrakahpayung nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tulis, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa Jrakahpayung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanTulis