Buka ménu utama

Juhar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Juhar

Peta lokasi Kacamatan Juhar
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Karo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Juhar, Karo


Nuvola filesystems folder home.png