Buka ménu utama

Juhar Ginting Sadanioga, Juhar, Karo

Juhar Ginting Sadanioga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Juhar, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Juhar Ginting Sadanioga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanJuhar

Citakan:Juhar, Karo


Gnome-home.svg