Julok, Acéh Wétan

(dialihkeun ti Julok, Aceh Timur)

Julok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Wétan, Propinsi Acéh , Indonésia.

Julok
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.03.02
Désa/kalurahan-


Citakan:Julok, Acéh Wétan