Buka ménu utama

Jumaah (Basa Indonésia Jumat) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Jumaah ti Basa Arab nu hartina ramé.

Ngaran séjén keur Jumaah nyaéta Sukra ti basa Sangsakerta nu hartina planét Vénus.

Tempo ogéÉdit