Buka ménu utama

Jungjang, Arjawinangun, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Jungjang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Jungjang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanArjawinangun




Gnome-home.svg