Buka ménu utama

Jungjang Wétan, Arjawinangun, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Jungjang Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Jungjang Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanArjawinangun




Gnome-home.svg