Jungjang Wétan, Arjawinangun, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Jungjang Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Jungjang Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanArjawinangun




Gnome-home.svg