Buka ménu utama

Juragan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kandeman, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Juragan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanKandeman



Gnome-home.svg