Buka ménu utama

Juru opat atawa sisi opat nyaéta bangun dua diménsi anu diwangun ku opat sisi atawa opat juru (sudut).

Sisi opat anu sisi jeung juruna boga aturan dibagi jadi pasagi bener jeung pasagi burung.

Tempo ogéÉdit