Buka ménu utama

Kaban Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Munte, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Kaban Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanMunte

Citakan:Munte, Karo


Gnome-home.svg