Buka ménu utama

Munte nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Munte

Peta lokasi Kacamatan Munte
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Karo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Munte, Karo


Nuvola filesystems folder home.png