Buka ménu utama

Kadatuan, Garawangi, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Kadatuan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Garawangi, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kadatuan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanGarawangi




Gnome-home.svg