Buka ménu utama

Kadu, Jatigedé, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Kadu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatigedé, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kadu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatigedé




Gnome-home.svg